Dieta nu inseamna regim. Dieta este un stil de viata…sanatos.

Stilul de viata sanatos include si sport, odihna, hidratare, pe langa dieta.

Daca vrei sa arati si sa te simti bine, renunta la alcool baut constant si la fumat. Alcoolul ingrasa, iar fumatul este responsabil pentru aparitia celulitei. De asemeni, va fi destul de greu sa iti „mentii” viciile atat timp cat faci miscare regulat.

Dormi in jur de 8-9 ore pe noapte. Baga-te in pat in jurul orei 12.  Dormi pana la 8. 1-2 nopti pierdute pe saptamana se iarta (atat timp cat recuperezi somnul), pentru ca ai 20 de ani. Insa mai tarziu…

Bea multe lichide! Stiu ca auzi asta peste tot. Din pacate, asa este… Bea multa apa, minimum 2 ceaiuri (verde neindulcit, eventual) pe zi. De vreo 3 zile, eu beau si tinctura de papadie (30 de picaturi intr-un pahar de apa, de 3 ori pe zi). Se spune ca arde grasimile din organism. Aflu, dupa care va spun si voua.

Scoate painea, prajelile, mancarea de la fast-food si sucurile dulci din comert. Daca totusi esti „addicted” pentru asa ceva, mananca/bea in cantitati limitate, de maximum 2 ori pe saptamana.

Acestea nu sunt regulile vreunui regim strict, ci bazele unei alimtentatii sanatoase pentru un corp sanatos.

Nu te abtine de la mancarurile tale preferate; consuma-le in cantitati limitate!

Fa exercitii simple, care sa iti tonifieze musculatura! Voi scrie si despre asta, intr-un post viitor.

Spor la slabit!

Despre lenarom

Am douazeci de ani si cateva kilograme in plus de care doresc sa scap. Blogul acesta a fost creat pentru a imi impartasi experientele, precum si retete dietetetice.

Lasă un comentariu